content

معرفی نرم افزارهای مفید برای انواع تولید محتوا

تولید محتوا انواع مختلفی دارد. تولید هر کدام از آنها بنا بر ماهیت و مقتضیاتی که دارد، نرم افزارها و سخت افزارهای متفاوتی را طلب می کند.
بنابراین تسلط به نرم افزارهای گوناگونی که می‌تواند در تولید انواع محتوا کمک کند، برای هر تولید کننده حرفه‌ای محتوا امری ضروری است.
آگاهی از وجود نرم افزارهای کاربردی جدید می‌تواند خیلی مفید باشد و کار شما را سرعت ببخشد. ما در اینجا برخی از نرم افزار کاربردی و مفید برای انواع تولید محتوا را تهیه کرده ایم.
اگر شما در زمینه تولید محتوا حرفه‌ای هستید، احتمالا با بیشتر آنها آشنایی دارید اما ممکن است نرم افزاری را در اینجا پیدا کنید که قبلا از آن استفاده نکرده‌اید. در عین حال اگر شما به عنوان یک مبتدی می‌خواهید وارد این عرصه شوید به هیچ عنوان این مطلب را از دست ندهید.
قطعا آشنایی با نرم افزارهای مفید در این زمینه، اولین گام برای شروع تولید محتوا است.

– نرم افزار فوتوشاپ Photoshop
نرم افزار فوتوشاپ را تقریبا همه می‌شناسند. این نرم افزار یک نرم افزار پایه ای است که در انواع مختلف تولید محتوا به آن نیاز دارید.
کار اصلی این نرم افزار، تدوین و ویرایش عکس با انواع فرمت های مختلف است که می‌توان با امکانات موجود در این نرم افزار، عکس‌ها را ویرایش و تغیرات بسیار زیاد و جالبی را در آنها به وجود آورد.
این نرم افزار در تولید محتوای الکترونیکی و تولید محتوای تصویری کاربرد زیادی دارد.
یادگیری فوتوشاپ به عنوان یکی از ارکان اساسی تولید محتوا شناخته می شود و بدون این نرم افزار شما قطعا هیچ گاه به یک تولید کننده محتوای حرفه ای تبدیل نخواهید شد.

Premiere pro

پریمیر پرو بهترین گزینه برای ویرایش و تدوین فایل های ویدئویی است. این نرم افزار از فرمت های مختلف ویدئویی پشتیبانی میکند. شما برای تولید محتوای الکترونیکی و محتوای ویدئویی قطعا به این نرم افزار نیاز خواهید داشت.

– AutoPlay Media Studio

اتوپلی مدیا استودیو یکی از بهترین و قوی‌ترین نرم‌افزارهای اتوران است، که برای ساخت برنامه‌های چندرسانه‌ای آموزشی بسیار مفید است. در واقع این نرم افزار مختص تولید محتوای الکترونیکی است.
در این زمین نرم افزارهای مختلفی وجود دارند که آتوپلی مدیا استادیو یکی از کامل ترین آنهاست. به کمک این نرم افزار می‌توانید محتوای آموزشی تعاملی آزمون‌ساز طراحی و تولید کنید.
همچنین می‌توانید از المانهای گوناگونی مانند عکس، متن، صدا، دکمه و غیره در تولید محتوای خود استفاده کنید. این نرم افزار دارای طرح‌های از پیش آماده است تا کاربران بتوانند با الگو گرفتن و حتی استفاده از این طرح‌ها اتوران هایی زیبا و در عین حال حرفه ای خلق نمایند.

– Adobe Audition

این نرم افزار برای ضبط صدا، ویرایش و جلوه‌گذاری روی صداها کاربرد دارد. از این نرم افزار در تولید محتوای صوتی و همچنین محتوای ویدئویی و آموزشی استفاده می شود.

– نرم افزار Quora

این نرم افزار یک اپلیکیشن موبایلی است. علت اینکه این نرم افزار را در این لیست قرار دادیم این است که شما برای تولید محتوا همیشه نیاز به ایده های جدید دارید. در واقع Quora جایی برای دریافت ایده‌ی مطالب، اینفوگرافی ها و سوالات جدید است. از Quora استفاده کنید تا از امکانات زیر برخوردار شوید.
به طور کلی این نرم افزار در بازاریابی محتوا به شما کمک زیادی میکند.

Adobe Flash Professional

نرم افزار فلش اولین و کاملترین سازنده ی فایل های swf هست. این فایل ها جذابیت و کارایی زیادی دارند. علت این امر دو مسئله است: اولا توانایی تلفیق صدا و تصویر را در اینترنت دارا هستند.
دوما توانایی برقرای ارتباط با کاربر را به صورت پویا دارند و می‌توانند نسبت به ورودی های کاربر واکنش نشان دهند. این نرم افزار در جهت تولید محتوای الکترونیکی مفید است.

Camtasia

شما برای تولید محتوای آموزشی ممکن است نیاز داشته باشید که از صفحه مانیتور خود فیلم بگیرید. نرم افزار Camtasia یکی از بهترین گزینه ها برای این کار است.

۳D Max
یکی از نرم افزارهای کاربردی برای تولید محتوای ویدئویی تری دی مکس است. اگر شما تخیل قوی دارید، نرم افزار های سه بعدی ساز مثل تری دی مکس این اجازه را به شما می دهند تا به ذهنیت و ایده خود عینیت ببخشید. همچنین از تری دی مکس برای ساخت انیمیشن های سه بعدی استفاده می شود.

-Adobe After Effects CC

موشن گرافیک یکی از محتواهای تصویری است که بسیار مورد توجه است. نرم افزار افتر افکت می‌تواند در این زمینه بسیار کاربردی باشد. هر آنچه که شما در جهت ساختن یک موشن گرافیک نیز دارید در افتر افکت وجود دارد.

Articulate Storyline
نرم افزار استوری لاین (Storyline) یک نرم افزار تولید محتوای الکترونیکی و آموزشی به صورت اسلایدشو است که امکانات بسیاری از نرم افزارها را به صورت یک جا در خود جای داده است.
این نرم افزار در واقع نسخه توسعه یافته نرم افزار پاورپینت است. شما می‌توانید بدون نیاز به نرم افزارهای جانبی، محتوای خود را تنها با استفاده از نرم افزار تولید محتوای استوری لاین ایجاد کند.
این نرم افزار امکان ایجاد محیط های آموزشی تعاملی و غنی را با افزودن عناصر مختلف به دوره آموزشی را، به ما می دهد.
این نرم افزار مهم ترین نرم افزار تولید محتوای الکترونیکی است که مزیت های آن به شرح زیر است:

• محیطی ساده و کاربرپسند
• سازگاری با زبان فارسی
• عدم نیاز به دانش کدنویسی
• تنوع در فایل‌های خروجی
• امکان آزمون سازی
• ضبط مستقیم صدا بر روی اسلایدها
• امکان گرفتن فیلم از صفحه مانیتور
• امکان ویرایش صدا و فیلم
• افکت های پیش فرض
• کاراکتر های آماده

Word
نرم افزار ورد word که یکی از نرم افزارهای مجموعه آفیس است، مهم ترین نرم افزار برای تولید محتوای متنی است. این نرم افزار در واقع یک ابزار تایپ است که امکانات بسیار زیادی دارد که اکثرا با همه آن‌ها آشنا نیستند.
شما با استفاده از نرم افزار Word قادر خواهید بود انواع نمودار ها، جدول های و متن های مختلف را ایجاد کنید. همچنین امکاناتی در ورد و نرم افزار ورد پرس وجود دارد که میتوانید محتوای مورد نظر خود را مستقیم از ورد به سایت خود ارسال کنید و محتوای سایت را مدیریت کنید. این قابلیت با پورتکل XML-RPC (پورتکل فراخوان دستور از راه دور) امکان پذیر خواهد بود.

تفکیک نرم افزارهای تولید محتوا بر اساس نوع محتوا
برای انسجام مطلب و همچنین ایجاد درک بهتر کارایی نرم افزارها، در اینجا تمامی نرم افزارهای بالا را بر اساس نوع تولید محتوا (متنی، تصویری و …) دسته بندی کرده‌ایم. برخی از نرم افزارها ممکن است در چند مورد مشترک باشند.

نرم افزار‌های تولید محتوای متنی
• وُرد Word

نرم افزار برای تولید محتوای تصویری
• فوتوشاپ Photoshop

نرم افزار تولید محتوای ویدئویی
• تری دی مکس (۳D Max)
• افتر افکت (Adobe After Effects CC)
• کامتازیا Camtasia
• آدوب فلش Adobe Flash Professional
• پریمیر پرو Premiere pro
• فوتوشاپ Photoshop

نرم افزارهای تولید محتوای آموزشی-الکترونیکی
• استوری لاین (Articulate Storyline)
• کامتازیا Camtasia
• آتوپلی مدیا استادیو AutoPlay Media Studio
• آدوب فلش Adobe Flash Professional
• آدوبی آودیشن (Adobe Audition)

نرم افزار تولید محتوای صوتی
آدوبی آودیشن (Adobe Audition)

در این مقاله نرم افزارهای مفید برای انواع تولید محتوا را به شما معرفی کردیم. باید به این نکته اشاره کنیم که نرم افزارهای بسیار بیشتری در این زمینه وجود دارند. اما ما سعی کرده ایم که از تکرار نرم افزارهای مشابه که کارایی تقریبا یکسانی دارند پرهیز کنیم.

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *